Bildeler

Stort utvalg av deler til din bil. Bruk søkefeltet i boksen nederst til høyre for å spesialtilpasse mot registreringsnummer.
Bildeler er en del av Importex AS og vi holder til i Torv veien 2 , 1940 Bjørkelangen.

Air Condition
Kompressor

se våre produkter

Bremse Caliper

se våre produkter

Dynamo

se våre produkter

EGR Ventil

se våre produkter

Turbo

se våre produkter

Varmeapparat
Viftemotor – Motstand

se våre produkter

Lambda sensor

se våre produkter

Diverse

se våre produkter

Lys og Elektrisk

se våre produkter

Starter

se våre produkter

Dieselpumper
Dyser – Injectorer

se våre produkter

Støtdemper

se våre produkter

Motor

se våre produkter

Topplokk

se våre produkter

Transferkasse

se våre produkter

Gearkasser
Manuell – Automat

se våre produkter

Motorblokk

se våre produkter

Vi leverer «alt» av smøremidler fra Gulf Oils . Kort leveringstid – sendes over hele Norge. Her kan Dere sjekke ut produkter /deler og priser hele døgnet-ved spørsmål så bruk «forespørsel skjema» Hovedformålet er å levere deler over hele landet så raskt som mulig og til rett pris ! Ved direkte import av deler kuttes flere ledd som igjen gir hyggelige og fordelaktige priser! Flere av våre leverandører fra inn og utland sørger for at vi kan levere og sende det meste i løpet av 24 timer! Vi sender med kjente transportører. I østlandsområdet distribueres mye med budbiler. Alle deler leveres med en fabrikk garanti på produktet.

Tungt24.no er en stor felles database med Maskin/Tung/Transport/Anleggs deler bygget opp med Original og erstatnings nummer fra de fleste produsenter fra hele verden. Det vil si at Dere som kunder kan «søke» på produktet Dere er ute etter ved å slå inn nummeret som står på den opprinnelige delen direkte inn i vårt søkefelt og få prisen direkte. Tid er penger – unngå unødvendig «stå tid» Søk Direkte det er den beste måten å sikre seg riktig del på! Registrerings/ Ordre skjema ligger i linken til produktet og det er viktig at alle data fylles nøye ut for riktig levering til rett tid! Skulle ikke nummeret på Deres gamle del være registrert så noter dataene på maskinen og nummeret på den aktuelle delen og fyll det inn i vårt «forespørsel skjema» så sjekker vi dette raskt opp og gir tilbakemelding på hva som er mulig!

NB: Prisene i nettbutikken er oppgitt på selve produktet – og i noen tilfeller kan pant/depositum tilkomme hvis det er en innbytte del. Denne panten/depositumet vil bli fakturert men senere tilbakeført til konto ved retur av det gamle produktet. (Betinger fysisk uskadet retur objekt).
Eventuelle miljøavgifter, frakt og forsendelsesomkostninger kommer i tillegg!

Vi svarer på spørsmål du måtte ha om våre produkter, eller du kan bestille direkte her:
Ordretelefon: 926 69 769 (Hverdager 08.00 – 17.00)
Eller send oss en epost: post@importex24.no