Importex24 har spesialisert seg på Dynamo og Startere til alle typer tyngre kjøretøy og maskiner. Vi leverer de fleste utgaver av Startere i alle størrelser 12 – 24 Volt samt en linje med «Heavy Duty» utgaver der hvor Rå kraft er nødvendig! Dynamoer i de fleste varianter leveres i 12 – 24 Volt med kapasiteter fra 30 ampere og oppover! Alle komponenter er fabrikk nye eller selges som byttekomponenter med 2 års Garanti.

Der hvor det leveres en byttekomponent kreves den gamle returnert i fysisk hel utvendig stand. På disse komponentene tilkommer et depositum/pant gebyr som tillegg i prisen. Depositum/pantbeløpet vil senere bli kreditert/tilbakeført til konto ved mottatt godkjent retur av den gamle komponenten.

Rask levering! De fleste komponenter kan leveres i løpet av 1 dag / 24 timer! Ikke lagerførte komponenter kan ha skaffetid på 1-5 dager.

Viktig
Les av nummeret på din gamle starter eller dynamo og søk opp din del i søkefeltet for pris! Skulle du ikke finne din del i ditt søk så fyll ut «forespørsel skjema» og vi hjelper deg med å finne riktig del

Fant du ikke det du leter etter? Kontakt oss på telefon: 926 69 769 eller e-post: info@importex24.no